Nästa Romfors klar!

I slutet av förra säsongen innan transferfönstret stängde fick vi klart med Victor Romfors. En intressant spelare som jag följt i Dalen och då fick chansen att få till Troja-Ljungby, säger sportchef Daniel Håkansson. Victor visade under de sista matcherna vilken kreativ spelare han är och vi har haft en positiv dialog sedan dess. Igår blev hans bror klar och idag är även Victor signad och klar för säsongen 19/20. Victor fick hoppa in och spela center förra säsongen, men han är värvad och tänkt som forward. Hans spelskicklighet gjorde att vi valde att använda honom center, men som forward kan han få släppa loss sina offensiva kvalitéer, avslutar Daniel Håkansson.

Varmt välkommen tillbaka Victor!

Lagbygget går vidare och det känns som att pusselbitarna faller på plats. Det är inte bara spelarrekrytering på agendan utan arbetet i organisationen går för högtryck på alla plan med bokslut, budgetarbete, planering av tränarstaber mm.

Vidare kommer vårt marknadsarbete att startas upp under maj månad och vi hoppas på starkt stöd av näringslivet i Ljungby med omnejd. Detta för att med en ekonomi under kontroll kunna driva alla våra verksamheter på bästa sätt och samtidigt kunna ta ny sats för att åter bli ett Hockeyallsvenskt lag.