Micke Johansson Trojan igen

Micke Johansson Trojan igen

IF Troja-Ljungby har kontrakterat den nygamle centern Mikael Johansson för resterande delen av denna säsongen.

Den Växjöfostrade 21-åringen som senast denna säsongen representerat Kallinge-Ronneby, deltar på dagens träning och förväntas spela med Troja i hemmamatchen mot Lindlöven på onsdagskvällen i Ljungby Arena. Under sin tid i moderklubben Växjö hann Micke med att representera fyra olika klubbar på Allsvensk nivå i olika utlåningsavtal, däribland Troja under säsongen 2013/14 i två matcher.

-Det stämmer att vi kontrakterat Micke Johansson, bekräftar tränaren Pelle Svensson. Vi har haft dialog med varandra nu under någon vecka och det är skönt att det gått i lås nu. Att få in Micke såhär direkt är ju såklart välkommet i den situation vi är med skador och annat i truppen.
Jag har ju sett Micke ganska många år nu med början i junioråldern i Växjö och senare i olika seniorlag. Men det är först nu detta året när han klivit in på en centerplats igen som jag tycker att han börjar närma sig sin potential.
I Micke får vi in både storlek, hunger och mångsidighet då han kan gå både på kanten och i mitten.
Både mot oss och i de matcher jag sett med Kallinge så har Micke varit en pålitlig tekare och jag hoppas att han kan spetsa till vårt lag på den punkten också, avslutar Pelle.

IF Troja-Ljungby hälsar Micke Johansson välkommen tillbaka i den röda dressen där vi kommer att få se honom i tröja nummer 22