Mer Troja Dam

Egna Troja juniorer flyttas upp!
 
Det är med stor glädje vi kan presentera Alva Johansson och Tuva Persson, egen fostrade spelare som gått hela vägen från trekronor hockeyskola i Troja. Båda kommer att flyttas upp till A-laget och detta går helt i den linjen som vi bestämde när vi startade damlaget. Vi skall hela tiden se till att vi värna om våra egna produkter och ge dom chansen. Uppflyttningarna motiveras av tränar trojkan Johan och Martin Lindh.
 
Alva har spelat 6 matcher med A-laget och har producerat 3 mål och 1 assist. Alva har växt med uppgiften och har verkligen tagit chansen när hon fått den. Att göra mål har varit en svår nöt att knäcka för många, men Alva har verkligen visat att hon har näsa för detta. En bra sommarträning på Alva och vi hoppas kunna spela henne mer till kommande säsong. En forward att hålla ögenen på framöver.
 
Tuva står registrerad för 3 matcher den gångna säsongen och Tuva har gjort det riktigt bra. 
En av matcherna fick även Tuva peta in en balja. Detta stärker självförtroende och har gjort att Tuva vågat ta för sig mera och vi hoppas på att Tuva tar stafett pinnen och blir den power forwarden som vi önskar och tror framöver.