Ännu en av de så kallade kulturbärarna har förlängt sitt kontrakt. Snart 27-årige Mattias "Nisse" Nilsson har förlängt sitt kontrakt med ytterligare en säsong.

Mattias som gjort sig känd för att var en hårt arbetande lagspelare kommer att fortsätta leverera slit och uppoffrande spel i Troja. Pelle, pennan går varm…?

-Inga konstigheter med Nisse, han var ganska tydlig med att han tror på det här och vill vara med i ett tidigt skede och visa vägen även när det gäller att krita på, säger tränaren Pelle Svensson.

Det är ju också en ledarförmåga att gå i bräschen och ta ansvar genom att skriva på tidigt, tycker jag.  Jag är förstås nöjd över att få ha dels en kanonkille i laget, men även en av de bästa boxplayspelarna i serien. Dessutom tar han den rollen han får utan något som helst tjafs och det är ju skönt för en tränare att ha i sitt lag.

Troja gläds över att Nisse spelar vidare och över att vi kommer att kunna följa Nisse under sin 12:e !!! raka A-lagssäsong i den röd/vita dräkten. Respekt!