Mattias Nilsson nästa Trojan att krita på

Mattias Nilsson nästa Trojan att krita på


Förlängningarna av egna produkter och trotjänare duggar tätt och den här gången är det Mattias Nilsson som följer med tåget upp i Allsvenskan i och med sin förlängning av avtal med ytterligare en säsong, 2017/2018. Milstolpen 600 matcher uppnåddes redan under våren som gick och nu krigar ”Nisse” mot nya höjder.

-Kul att Nisse fortsätter ha brinnet och lågan. Han åkte ju på en väldigt elak skada i Kvalserien när han som så många gånger tidigare täckte skott i boxplay. En skada i mellanpartiet som alla män är hysteriskt rädda för vilket gjorde att säsongen avslutades något för tidigt för Nisses del. Även om han har en del efterkontroller att göra så är han fit for fight igen redan nu direkt. Det är såklart en viktig del i vårt lagbygge då Nisse är vårt kärnkraftverk i all match och träning i och med sin fysik och kondition. I jobbet i boxplay och döda minuter i matchers slutskede gör han ett stort jobb, avslutar Pelle Svensson.

IF Troja är väldigt nöjda över att nummer 7 även nästa säsong kommer att fortsätta vara den kämpe och föredöme sett till inställning till träning och match och vi ser fram emot fortsatt lyckat samarbete med radarkompisen 64 i boxplay.