Målvakt ansluter på korttidskontrakt

Målvakt ansluter på korttidskontrakt

 
På grund av sjukdom så missar Robin Johansson första delen av säsongen och därför står det klart att Emil Jidskog, med senaste klubb Vita Hästen, kommer att ansluta till truppen omgående på ett korttidskontrakt.
Robin som drabbats av hjärnhinneinflammation kommer inte att gå på is med laget under morgondagens premiärpass, och förmodligen inte under de närmsta veckorna heller.

 
-Såklart väldigt tråkigt för Robin som precis som alla vi andra sett fram emot att få gå på is igen och lira matcher, säger tränaren Pelle Svensson. Robin blev ju väldigt dålig med stark huvudvärk under förra veckan där man på sjukhuset kunde konstatera hjärnhinneinflammation. Status just nu är att Robin är på benen och han var med nästan hela dagen igår på lagets kickoff. Men från det till att belasta kroppen är det ju en viss skillnad och när han kommer dit vet vi inte ännu, fortsätter Pelle.

 
Den tillfällige ersättaren Emil Jidskog ansluter direkt och medverkade även vid lagets smygpremiär i Ljungby Arena under söndagseftermiddagen. Med Allsvensk erfarenhet från både Vita Hästen och Pantern i bagaget så är det en erfaren målvakt som ansluter till laget.

 
-En riktigt bra lösning för oss i och med att Emil gick kontraktslös och kunde ansluta direkt. Emil är ju en målvakt som vi både mött när han vaktade målet för sin moderklubb Tranås, och sett i Allsvenskan. Vi löste det mesta under förra veckan med ett månadslångt kontrakt som sträcker sig till och med den 4 september. Det gör att vi är rustade på målvaktssidan åtminstone till och med efter vår hemmaturnering helgen den 1-2 september, avslutar Pelle.

 
IF Troja-Ljungby hälsar Emil välkommen till Troja och Ljungby Arena!