Ludvig Elvenes stärker upp två matcher

Till dagens hemmamatch mot Västervik ansluter forwarden Ludvig Elvenes från Rögle BK:s organisation.

Till dagens hemmamatch mot Västervik ansluter forwarden Ludvig Elvenes från Rögle BK:s organisation. Ludvig som den här säsongen representerat Rögle både i J20 SuperElit och i SHL 15 matcher kommer senast från en J20 SuperElitmatch under fredagen i Ängelholm mot Färjestad.

-Ja vi har lånat in Ludvig på två matcher inledningsvis och det gäller då två matcherna mot Västervik och Södertälje, säger Pelle Svensson. Ludvig har ju genom några år producerat en jämn strid poäng på hög juniornivå och är en mycket intressant spelare. Nu kommer han hit här för att få lite mer seniormatcher och det passar oss bra nu när vi har TT skadad och Åkesson är avstängd. Han var med på värmningen i morse så nu är det bara att köra.

Ludvig Elvenes säger:

-Det ska bli jättekul att få spela med Troja Ljungby i Allettan. Det är en toppmatch och mycket folk på läktaren. Jag känner flera spelare i laget och hoppas kunna bidra, säger Ludvig.

Överenskommelsen är en Dispens junior där Ludvig kommer att kunna gå mellan klubbarna fritt för att spela matcher. Vi hälsar Ludvig välkommen till Troja-Ljungby och en kokande Ljungby Arena där han kommer att åka in med tröja nummer 11.

/Redak