ung back ansluter

Troja har skrivit kontrakt med snart 20-årige backen Lucas Geyzon med senaste klubbadress Rögle BK. Lucas som är en defensivt spelande back ansluter till laget redan till helgens kickoff.

Pelle:

-Jag har ju sett Lucas några gånger i Ängelholm, och har också bra koll på honom bredvid via ledarna i Rögle så jag vet ganska bra vad vi får in, säger Pelle Svensson. En lugn, trygg back som å ena sidan inte gör så mycket väsen av sig, men å andra sätter en stolthet i att vara felfri.

Vårt mål var ju att ta in en juniorback på den platsen men vi har inte känt att vi hittat rätt där. Jag tycker inte signalerna varit rätt på några av de vi pratat med, antingen har det handlat om för mycket pengar, önskad garanterad speltid eller ovilja att samla spelminuter i vårt J20 om det inte blir det i A-laget direkt. Därför valde vi att ta en seniorback istället, säger Pelle.

-Jag fick helt rätt signaler av Lucas direkt. Han är här för kämpa för att ta en ordinarie plats, han har hög arbetsmoral både på och utanför isen och är beredd att spela till sig minuter i vårt J20 om det skulle behövas.

Troja-Ljungby hälsar Lucas Geyzon välkommen till Ljungby Arena och meddelar samtidigt att Lucas kommer att spela med tröja nummer 2.