Styrelsepresentation Leif Lidfors suppleant

Möt Leif Lidfors i artikelserien om Trojas nya styrelse.

Vem är jag?
Leif Lidfors, 58 år, bor i Ljungby tillsammans med min fru Liz, har 2 utflugna barn och 3 barnbarn. Alla boende i Ljungby. Till vardags arbetar jag med styrelseuppdrag/konsultuppdrag.

Jag har alltid varit allmänt intresserad av idrott, både som åskådare och aktiv. Som aktiv har jag begränsat med meriter, hockey/fotboll i Lagan som ungdom, därefter karate, där jag lyckades få brunt bälte.  Men det som slår högst måste vara Hockeylägret i Tyringe som 12 åring, med Inge Hammarström som en av ledarna. Numera blir det gym. Jag har sett Trojas A-lagsmatcher i över 30 år, har suttit på ungefär samma plats som idag.

Jag blev involverad i Troja i samband med Arenaprojektet. Tidigare var jag kassör, har nu tagit ett steg tillbaka i föreningen, men är desto mer aktiv inom Arenabolaget (restaurangverksamheten).

Vad kan jag tillföra?
Har erfarenhet från ledande befattningar inom skilda branscher, är i grunden ekonom.
Vad/om jag kan tillföra något får andra bedöma.

Vad har jag för förhoppningar?
Min förhoppning är att vi tillsammans kan fortsätta utveckla föreningen Troja-Ljungby, med en stabil ekonomi och en stark ungdomsverksamhet som bas.
Med vi menar jag alla ideellt arbetande samt våra anställda. Vi i styrelsen är bara en liten del av föreningen.

Min övertygelse är att hela föreningen gynnas om Trojas A-lag spelar i HockeyAllsvenskan. Det gynnar både ungdomsverksamhet, juniorverksamhet och Damverksamheten. Samt Ljungby Kommun som helhet.

Ska Troja lyckas med detta krävs även en bra uppslutning från supporters, näringsliv, kommunen m.m.