Läget i truppen

Läget i truppen

Vi går mot ett transferfönster och i Trojas trupp är det förutom de sjukdomar som laget haft de senaste veckorna också både negativa och positiva nyheter.

Efter den senaste drabbningen mot Södertälje finns Johan Andersson på skadelistan med ett uttänjt ledband. Vi har fortsatt sjuka i både maginfluensa och feber men där är det ’dag för dag’ för några spelare.

William Wennström som varit skadad sedan 6/1 har börjat träna fullt på is och är snart disponibel för spel.

Elias Edström som varit utlånad till Kristianstad men som gått skadad sedan den 15/1 har hela tiden varit hemma i Ljungby där han kört rehab och tränat med laget. Inom någon vecka kommer Elias att vara fullt frisk och även han disponibel för spel, vilket gör att Troja skriver hem honom omgående igen från Kristianstad till Troja som han representerar säsongen ut.

Tobias Törnkvist som också var utlånad vid årsskiftet är sedan en tid tillbaka i Troja och kommer att stanna kvar i Troja säsongen ut.

Albin Nilsson som lånades in från Rögles J20 kommer att finnas med denna vecka hos Troja har en sk dispens junior vilket gör att han kan spela med Trojas A-lag fram till att Rögle väljer att plocka hem honom igen. Då är han endast tillgänglig för Rögle efter den övergången.

Adam Ohre som har en dispens målvakt kan disponeras fritt mellan både Halmstad och Troja utan begränsningar.

Nils Carnbäck har en dispens överårig och är klar för spel i Troja fram till dess att Växjö väljer att plocka hem honom igen. Då är han endast tillgänglig för Växjö säsongen ut.

Jonas Röndbjerg från Växjö Lakers kommer att ansluta till Troja nästa vecka. Han är just nu iväg med danska landslaget.  Han går på en dispens junior vilket gör att han kan spela i Troja fram till dess att Växjö kallar hem honom.

Robin Johansson kommer att registreras i Växjö Lakers och lånas ut till Troja på en dispens målvakt. Det gör att han kan gå fritt mellan klubbarna resten av säsongen. Detta är en likadan licens som Adam Ohre har och endast en säkerhetsåtgärd. Robin har kontrakt med Troja och kommer att spela med Troja resten av vår säsong.