Vi vet att många runt om i stugorna undrar vad som händer med vår trupp och det är roligt att det finns ett intresse och hunger av hockeynyheter.

Det finns pågående förhandlingar både med spelare från förra årets trupp samt nya spelare. I några fall ganska intensivt medan det är lite mer ”känna på varandra” i andra fall. Några av de spelarna vi pratar med är även i förhandling med Allsvenska klubbar, eller åtminstone väntar på besked därifrån. Så samtidigt som vi gärna vill ha allt klart i ett tidigt skede, så gäller det också att ha lite is i magen och avvakta även för oss. Vårt mål är att ställa ett starkare lag på banan till nästa säsong.

Vidare pågår planering inför försäsongen. Som många förstår kommer inga träningsmatcher spelas i Sunnerbohov på grund av ombyggnad, utan det blir bortaplan när vi träningsspelar. När planeringen är klar kommer vi gå ut med vilka vi kommer matcha mot och när.

I övrigt har Oscar (Andersson) som ni kunnat se i Troja-TV börjat jobba med hans nya uppgifter som försäljningsansvarig. Har ni tips, tankar och funderingar på hur vi i Troja-Ljungby kan stärka vårt varumärke så kontakta gärna Oscar på oscar@troja-ljungby.com

Arenaombyggnaden flyter på och på våra sociala medier (Facebook och Twitter) har ni kunnat se bilder från den senaste tiden av vad som hänt kring Sunnerbohov. Ni kan ta en titt på denna länk (medlemskap krävs ej) www.facebook.com/trojaljungby så kan ni där se bilder på ombyggnaden av Sunnerbohov.