Lagbygget fortsätter

Troja-Ljungby säger varmt välkommen till Johan Malmborg. Johan är en back fostrad i HV71s organisation. Spelade senast nu i Borlänge.

-Det stämmer säger sportchef Daniel Håkansson. Johan gjorde en stark säsong i Borlänge och vi ser en stor potential i honom. Ska bli spännande att se honom och se hur kan han utvecklas vidare i Troja.

Från Borlänge har även nästa nyförvärv hämtats. Det är Adam Byström Johansson som också är klar för spel i Troja till hösten. Tillhört BIK Karlskoga i två säsonger men lånats ut till Arboga och Borlänge.

-En fin spelare som vi tror mycket på. Hade anbud från HA men ville vara med på vår resa och möjligheten att utvecklas ihop med vårt team med Roger i spetsen.

 

Klar för en fortsättning i Troja är även #51 Jonatan Nielsen och #33 Daniel Karlsson. ”Jonte” ville omförhandla och har nu skrivit på för två nya säsonger med Troja och vår kapten Daniel ”trucken” Karlsson har även han kritat på en förlängning.

-Vi är väldigt glada att Jonatan fortsätter med oss. Det är bara att titta på vilken nytta vi hade av Jonatan de senaste säsongerna. När det gäller ”trucken” vet alla vad han betyder för vår grupp och det fysiska spel han kan prestera på isen. Att han med alla säsonger i Troja väljer att fortsätta visar bara vilket fint Trojahjärta det är i honom.

 

Truppen just nu

Målvakter
Wictor Ragnewall

Backar
Daniel Karlsson
Jonatan Nielsen
Anton Olsson
Johan Malmborg

Forwards
Tobias Törnkvist
Adam Byström Johansson