Klart med restaurang- och cafeteriaverksamheten

I har glädjen att kunna presentera vårt koncept för driften av både den nya restaurangen samt cafeterian i Ljungby Arena.

Johan Bengtsson har anställts som Restaurangansvarig och kock inkluderat också ansvar för pub, kiosker samt tillhörande inköp.

Johan har en gedigen erfarenhet som kock med en utbildning från Ryssby Hotell & Restaurangprogram i botten. Johan har bland annat arbetat några år som kock på Toftaholms Herrgård. De senaste åren har han varit anställd på Electrolux Wascator inom produktion och har på fritiden verkat som kock i olika sammanhang.

Citat Johan:

Jag ser mycket fram emot denna utmaning och kommer att göra mitt yttersta för att utveckla och tillfredsställa alla besökares krav och förväntan på en positiv matupplevelse i den nya arenan.

Vidare har vi överenskommit med Roddys om att driva cafeterian med erbjudande av traditionella bakverk, smörgåsar samt någon lättare lunch. Roddys starka varumärke och stora erfarenhet sedan många år i Ljungby blir en bra samarbetspartner till oss.

Citat Jonas Ottosson, ägare till Roddys konditori:

Det är med glädje och förväntan vi ser på framtiden och samarbetet med Troja och arenan. Vi kommer att utöka vårt lunchsortiment på Roddys, och då även vid vår nyetablering på arenan. Nu hoppas jag att Trojas hockeylag får en lysande säsong i den nya fina arenan.

 

Med denna totala lösning och nya samlingsplats tror vi på en positiv utveckling för Ljungby Arenas totala erbjudande till både vår hockeypublik och vidare till den breda allmänheten i Ljungby.

 

Per Wass – Ordf T/L

Leif Lidfors – Projektledare Lby Arena

 

Trojaljungby_pressbild_nya_krogare_LjungbyArena_Foto_Fredrik_Skog_Brightphoto_600px

Johan Bengtsson, Pelle Wass och Jonas Ottosson
Foto: Fredrik Skog, Brightphoto.se