Styrelsepresentation Jörgen Svensson ny ledamot

Möt Jörgen Svensson i artikelserien om Trojas nya styrelse.

Vem är jag?
Jörgen Svensson 45 år, född och uppvuxen i Ljungby. Bor i villa i centrala Ljungby tillsammans med sambo Sofie och våra två barn Albin och Hilma.

Arbetar  till vardags i Växjö som VD respektive ViceVD för två dotterbolag inom Alwex koncernen. Har ingen aktiv karriär som hockeyspelare utan har istället varit en mycket stolt och trogen Troja-supporter så länge jag kan minnas. Har jag tid över är det troligt att jag spenderar den i en sjö eller å där jag tränar inför sommarens mål att den 10 augusti klara simma Sveriges tuffaste simtävling Vidösternsimmet, 21 km från Värnamo till Ljungby.

Vad kan jag tillföra?
Min förhoppning är att jag genom min yrkeserfarenhet har samlat på mig kunskaper och kontakter som föreningen kommer kunna dra nytta av. Har ett stort personligt driv och engagemang och hoppas kunna bidra med input i framförallt sälj och marknadsfrågor.

Vad har jag för förhoppningar?
Att föreningen fortsätter producera lovande hockeyspelare och att klubben även framöver uppfattas som en plantskola båda för damer och herrar. Hoppas och tror att ett avancemang till Allsvenskan för vårt A-lag blir verklighet redan till våren. Vi ska sikta framåt och uppåt men samtidigt göra det med förstånd så att vi inte äventyrar klubbens ekonomi.

Anser att inramningen runt isen är mycket viktig för den totala upplevelsen och jag hoppas vi kan skapa bra förutsättningar så att intresset för klackverksamheten kan komma igång igen. Hittar jag några yxor så gräver jag gärna ner dem.