Jonatan Nielsen klar och spelklar

Jonatan Nielsen klar och spelklar

 

IF Troja-Ljungby kan glädjande meddela att Jonatan Nielsen kommer att representera Troja den här säsongen plus ytterligare två, och blir då Trojan till och med säsongen 2018-2019. Kontraktet som signerades under fredagsförmiddagen gör också att Jonatan blir spelklar direkt och kommer att vara med i kvällens bortamatch mot Halmstad Hammers.

-Nielsen har ju varit här hos oss ett tag och kört med i och med att han blev sjuk i Timrå och jag är glad för hans skull att han känner sig kry igen och redo för att spela, säger tränaren Pelle Svensson. Vi har ju ingen startsträcka överhuvudtaget med honom, han är inne i allt på alla plan så det är bara att köra direkt, tröjan är klar till honom.

-Det gör också att han går in i laget direkt i kvällens match mot Halmstad. Jonte har ju inte spelat på ett tag nu så vi kommer att matcha in honom efter hand, men det ska bli skönt att få in honom i laget och få lite matchtempo igen i honom, avslutar Pelle.

IF Troja-Ljungby hälsar Jonatan varmt välkommen hem igen och ser fram emot hans stabila tvåvägsspel med nummer 51 i många matcher framöver.