Johan "Bagarn" Andersson gör comeback

Efter att ha känt en längtan att spela hockey igen så har Johan ”Bagarn” Andersson bestämt sig för att göra en comeback. Han har sedan november och fram till jul tränat med J20-laget.

– När Johan berättade för mig om sina tankar på att återvända till ishockeyn gjorde vi upp en plan för att ge honom rätt förutsättningar, berättar sportchef Daniel Håkansson. Det bästa för Johan för att komma igång och samtidigt smyga lite under radarn, var att träna nästan två månader fram till jul med juniorerna för att se om kroppen svarade på rätt sätt. Och att sedan efter det testa med A-laget.

-Vi har gjort ett avtal som löper match för match och så får vi se vad detta slutar, fortsätter Daniel Håkansson. Johan har meriter som få andra kan mäta sig med och han har egentligen inget mer att bevisa. Men han har en passion för att spela ishockey och han har en grym inställning till vad som krävs för att vinna matcher. Han kommer tillföra vårt lag oerhört mycket på alla plan. Välkommen tillbaka ”Bagarn”.

https://www.eliteprospects.com/player/838/johan-andersson

Samtidigt fortsätter arbetet med att förstärka truppen.

-Jag tycker det är härligt att det finns ett sådant engagemang och intresse bland våra supportrar. Jag kan bara säga att när det gäller förstärkningar ska dessa spelare ”göra skillnad” och då gäller det att vara noggrann i det arbetet. Hur som helst ska vi bli bättre under resans gång.

-Vi har redan idag en intressant och spännande trupp, som till slut placerade sig som 2:a i grundserien. Vi har även duktiga juniorer som definitivt är med och slåss om platserna. avslutar Håkansson.