Jens Holmström förlänger

UrTrojan fortsatt Trojan

 

Jens Holmström har förlängt sitt kontrakt och kommer även till kommande säsong representera Trojas färger. Jens som anslöt sent i augusti förra säsongen där han ”flyttade hem” efter några år i andra klubbar skrev under tisdagen på kontraktet som sträcker sig över nästa säsong.

-Ja det stämmer, säger Pelle Svensson. Jens har varit uppe på kansliet här under onsdagen och skrivit på. En logisk och självklar förlängning tycker jag, i Jens vet vi vad vi får. Vi ser honom som en spelare som kan spela både powerplay och boxplay, och med tanke på att vi tappar både Mackan och Pontusson i just boxplayspelet så är det såklart en av positionerna där vi ser att Jens kommer att göra stor nytta. Offensivt så är Jens skicklig på att bära och skydda puck vilket öppnade för lite längre anfall under förra säsongen, fortsätter Pelle.

I och med Jens signering så sitter Troja med två målvakter, sju backar, åtta ytterforwards och tre centrar under kontrakt, och truppen börjar närma sig komplett.

Pelle Svensson om truppen:

-Nu ska vi i första hand ha in en center, i övrigt så känner jag mig fullt komfortabel att inleda hösten med denna trupp. Även om truppbygget är ett levande dokument där vi inte stänger några dörrar på något sätt, så ges det just nu möjligheter för de befintliga spelarna att ha ”lite luft” vad det gäller istid men även för någon junior att få speltid och visa upp sig både på backsidan och på forwardssidan. På just centerplatsen har vi haft dialog med ett antal spelare, men där det av olika anledningar inte gått till kontraktsskrivning. Men i och med att vi sitter på tre centrar så känner vi ingen panik i att sätta någon på plats, det blir när det känns rätt och stämmer för båda parter, menar han.

Troja siktar vidare på att se nummer 8 kampera i de röda färgerna och ser fram emot istiden som närmar sig.

_26R8754