Jens Holmström åter Trojan

Jens Holmström som tränat med laget den senaste tiden, kommer att fullfölja resten av säsongen med laget och efter 6 år i förskingringen återigen skrinna ut i Trojas färger. Det blev klart under tisdagsförmiddagen när Jens signerade ett 1-års kontrakt med Troja.

Jens med moderklubb Troja-Ljungby och med framgångsrika juniorår i Troja har de senaste säsongerna representerat Leksand, Salzburg, Mora, Tingsryd och Visby. Pågående säsong inleddes i norska Kongsvinger, men kontraktet bröts efter en gemensam överenskommelse.

-Det stämmer bekräftar Pelle Svensson. Jens är klar för oss och tar plats i laget direkt till helgens matcher i Danmark. Vi har ju haft möjligheten att känna på varandra nu vid ett antal träningar och känslan är bra, menar Pelle. I Jens får vi inte bara en allround spelare som behärskar powerplay och boxplay utan vi får också en kille som direkt smälter in i gruppen och det värderar vi högt, vi har ingen startsträcka där.

-Att Jens ansluter gör ju också att truppen får en hårdare konkurrens på forwardssidan och blir mindre skadekänslig i och med att vi nu blir 13 forwards. Det kommer vi att ha nytta av hela säsongen när skadorna som regel kommer. En kompetent spelare med hjärta för rätt förening som vi nu vill ha lite matchande på, avslutar Pelle.

Efter sina år ifrån Trojas färger så hälsar vi Jens välkommen tillbaks på ”hemmaplan” igen.
Jens kommer att spela med tröja nummer 8.