Styrelsepresentation Jan Salomonsson ledamot

Möt Jan Salomonsson i artikelserien om Trojas nya styrelse.

Vem är jag?
Jan Salomonsson 56 år, gift med Viviane, och vi bor vid Bolmen. Jag jobbar som Key Account Manager på Wulff Supplies i Ljungby och reser i södra Sverige.
Försöker hålla igång med träning på gymmet eller ute i naturen med jogging och långpromenader. Under sommarmånaderna så bli det gärna båtturer på sjön Bolmen.

Mitt hockeyintresse tog fart redan i unga år då jag fick följa med till uterinken på Lagavallen och sedan dessa har jag följt Troja i ca 50 år i med och motgång och har genom åren samlat på mig många fina hockeyminnen.

Vad kan jag tillföra?
Jag har snart gjort 10 år i styrelsen så jag har samlat på mig erfarenheter från olika styrelsesammansättningar som jag har med mig i mitt styrelsearbete.
Troja är en anrik föreningen med många lag alltifrån Trekronor hockeyskola för de yngsta vidare upp till U och J-lagen och våra representationslag för dam och herr. Denna bredd ska vi ska vara otroligt stolta över, och den ska vi blir bättre på att marknadsföra så att Troja inte enbart ska uppfattas som vårt A-lag på Herrsidan, utan att de ser hela den breda och välskötta verksamhet som föreningen bedriver. Utöver min roll som sekreterare är jag även en länk mellan Troja Dam och styrelsen.

Vad har jag för förhoppningar?
Ambitionen är alltid att sikta uppåt, men för att föreningen långsiktigt ska klara det så måste vi fortsätta att utvecklas sportsligt och ekonomiskt, och då krävs det att våra lag spelar en attraktiv ishockey så att publiktillströmning ökar till arenan och att våra samarbetspartner vill fortsätta och utveckla sitt samarbete. Lyckas vi med det så kommer vi infria mina förhoppningar om spel på högre nivå.