Inför omgång 6, Modo borta

Vi får tag i Pelle Svensson i bussen på väg upp norrut inför lördagens bortamatch mot Modo. Hur är statusen för A-laget just nu?

-Bara bra tack. Vi har precis avverkat en träning här på förmiddagen innan vi satte oss i bussen för färden norröver under fredagen. En riktigt bra träning med både fart och kvalité tycket jag. Lite spel, lite powerplayträning och skridskoåkning stod på programmet.

Hur är läget i truppen?

-Sedan matchen mot Södertälje så har Jens kommit tillbaka och är med laget upp. Nisse har stannat hemma i och med att hans fru är höggravid och väntar en liten Trojan vilken dag som helst. På backsidan har vi Wille tillbaka efter sjukdom och han är med upp. Vi har tagit beslutet att dubbelskriva Carl Ernstig i Halmstad där han debuterar i kvällens hemmamatch mot Hanhals. Han har fått lite fattigt med minuter de senaste matcherna och i hans ålder ser vi det viktigt att han spelar mycket. Där dök det upp ett bra läge i Halmstad idag.

Hur ser programmet ut nu?

-Just nu har vi några timmar framför oss i buss där vi stannar i Sundsvall ikväll. Vi värmer i Timrå på lördagsförmiddagen och tar de sista 15 milen kort före match imorgon eftermiddag.

Vi önskar en trevlig resa och bra förberedelser inför matchen imorgon!

-Tack!