Inför Kristianstad borta 13/4

Information inför KIK-Troja

Vi rekommenderar alla Troja-supportrar att gå in via er egen ingång som ni hittar på långsidan vid er ståplatssektion (långsidan längst ifrån grusplanen). Oavsett om ni har köpt sittplats eller ståplats går det bra att gå in där.

För en smidigare entré ber vi er köpa förköp! Oavsett om det är ståplats eller sittplats, ni gör det genom att klicka på länken: webbiljett.se/kristianstadik Er sektion för sittplats är sektion H och där finns ca 20 sittplatser kvar. I skrivande stund finns det gott om ståplats kvar på bortasektionen.

Ni som åker med den organiserade bussresan köper inte förköp, utan biljetter finns undanlagda till alla bussresenärerna.

OBSERVERA att det bara går att köpa ståplats på plats vid ert insläpp i hallen. Vill ni köpa sittplats på plats i hallen får ni ställa er i ordinarie insläpp på kortsidan, det är tveksamt om det finns sittplatser kvar till torsdag.

Det kommer vara möjligt att köpa mat  eller dryck i anslutning till er sektion. Som vanligt har vi en sportbar öppen vi er sektion där vi kommer att sälja öl, vin och cider (ingen starkspsprit).
Det kommer gå bra att betala med både swish och kontanter.

Hjärtligt välkomna till årets hockeyfest på torsdag!

 

Med vänlig hälsning

 

Christian Falk

0739-774122

Säkerhetsansvarig

Kristianstad IK