Missa inte att anmäla dig till Trojas Sportlovscamp

Vår Höstlovscamp blev en succé. Nu kör vi ett liknande upplägg under sportlovet. Under Onsdag-Torsdag v.8  kör vi två fullspäckade hockeydagar. Välkomna med Er anmälan!

Nyhet:

Vi kommer under torsdagen att få besök av A-lags tränare och spelare, som kommer hålla i något av ispassen och ge tips och råd till hur man blir en bättre hockeyspelare.

Syfte:

Campen har fokus på individuell träning, där vi fokuserar på teknik, så som skridskoteknik, klubbteknik, passningar mm. Ispassen hålls av välutbildade instruktörer. På eftermiddagens träningar är det stations-träning med fokus på individuell teknik. Även viss form av spel och tävling. I samband med morgonpassen kommer vi också att genomföra speciell målvaktsträning. Vår målsättning är att alla ungdomarna ska få utvecklande och roliga dagar i Ljungby Arena.

Campen är öppen för alla Hockeyspelare födda 2003-2008.

Grupper: Indelning efter ålder, fördelat på 3 grupper.

Detta ingår:

  • 6 Ispass
  • 2 Fyspass
  • 1 Teori
  • 2 Mellanmål
  • 2 Lunch
  • 1 Middag

Pris: 950:- (Avvakta betalning till vecka 7)

Övrig Info:
Schema och information skickas ut en vecka innan Campen startar. All servering av mat sker i Arenans Restaurang.

Anmälan:
Mail till: camper@troja-ljungby.com
Namn:
Personnummer:
Klubb:
Position:
Telefonnummer Målsman:
Ev. allergier:

Avgiften betalas till Bankgiro Nr: 119-3689
Märk betalningen med SLC2018, namn och personnummer.

 

Camp Ansvarig: Emil Ivansson emil@troja-ljungby.com

Instruktörer

Emil Ivansson, Camp ansvarig och juniortränare Troja.

Emil är ny tränare för IF Troja-Ljungbys J18 Elit lag inför säsongen 2017/2018. Emil kommer närmast från IK Oskarshamn där han jobbat som J18 tränare och junioransvarig. Emil har varit verksam inom TV-Pucken och Blekingelaget under 2 säsonger.

Tommy Sandahl, juniortränare Troja.

Tommy är junioransvarig i IF Troja Ljungby och huvudtränare för Trojas J20 Elit lag. Tommy har de senaste 3 säsongerna varit huvudtränare i J18 Elit i Troja och Tingsryd. Tommy är en driven istränare och vi är glada över att Tommy kommer att hålla i flera ispass under campen.

Benny Johansson, målvaktstränare Troja.

Benny var senast målvaktstränare säsongen 2012/2013 i Trojas A-lag och har inför denna säsongen gjort comeback. Till vardags kommer Benny att jobba med Trojas junior och A- lagsmålvakter.
Under campen kommer Benny träna målvakterna samtidigt som utespelarna kör sina teknikpass.