IF Troja – Ljungby Höstlovscamp 31/10-1/11 2017

Syfte:
Campen har fokus på inviduell träning, där fokuserar på teknik, så som skridskoteknik, klubbteknik, passningar med mera. Ispassen hålls av välutbildade instruktörer. På eftermiddagens träningar är det stationsträning med fokus på individuell teknik. Även viss form av spel och tävling. Syfte att ungdomar får två lärorika och roliga dagar i Ljungby Arena.

Campen är öppen för alla Hockeyspelare.

Grupper:

Grupp 1: Spelare födda 2002-2003 (Få tal platser kvar)
Grupp 2: Spelare födda 2004-2005 (Få tal platser kvar)
Grupp 3: Spelare födda 2006-2007-2008 ( Någon enstaka plats kvar)

Detta ingår:

  • 5 Ispass
  • 2 Fyspass
  • 2 Teori
  • 2 Mellanmål
  • 2 Lunch
  • 1 Middag

Pris: 950:-

Övrig Info:
Schema och information skickas ut en vecka innan Camp. All servering sker i Arenans Resturang.

Anmälan:
Mailar till: camper@troja-ljungby.com
Namn:
Personnummer:
Klubb:
Position:
Telefonnummer Målsman:

Avgiften betalas till Bankgiro Nr: 119-3689
Märk betalningen med HL2017, Namn, person nr. (Vid swedbank, skicka ett mail att ni betalt)

 

Camp Ansvarig: Emil Ivansson emil@troja-ljungby.com

 

 

Instruktörer

Emil Ivansson, Camp ansvarig och juniortränare Troja.

Emil är ny tränare för IF Troja-Ljungbys J18 Elit lag inför säsongen 2017/2018. Emil kommer närmast från IK Oskarshamn där han jobbat som J18 tränare och junioransvarig. Emil har varit verksam inom TV-Pucken och Blekingelaget under 2 säsonger.

Tommy Sandahl, juniortränare Troja.

Tommy är junioransvarig i IF Troja Ljungby och huvudtränare för Trojas J20 Elit lag. Tommy har de senaste 3 säsongerna varit huvudtränare i J18 Elit i Troja och Tingsryd. Tommy är en driven istränare och vi är glada över att Tommy kommer att hålla i flera ispass under campen.

Johan Benker, assisterande tränare Trojas A-lag.

Johan är ny tränare i A-laget och kommer närmast från Frölunda där Johan varit tränare för Frölundas J20 Superelit lag. Frölunda har de senaste åren varit bland de bästa klubbarna i Sverige på att utveckla unga talanger och vi är glada att Johan kommer hålla i en del ispass under campen.

Benny Johansson, målvaktstränare Troja.

Benny var senast målvaktstränare säsongen 2012/2013 i Trojas A-lag och har inför denna säsongen gjort comeback. Till vardags kommer Benny att jobba med Trojas junior och A- lagsmålvakter.
Under campen kommer Benny träna målvakterna samtidigt som utespelarna kör sina teknikpass.

Föreläsare

Ulf Öller, SISU.

Ulf kommer att föreläsa om ”Hur gör jag mina lagkompisar bättre och genom detta också mig själv?” och ”Ett vinnande klimat i en grupp”. Två väldigt intressanta och spännande områden som vi tror kan vara nyttigt för våra camp-deltagare.

Morgan Johansson, SHL domare.

Morgan är till vardags huvuddomare i SHL men är även engagerad i Trojas Damlag och ungdomsishockey. Under campen kommer Morgan att föreläsa om etik, moral och regelkunskap. Utöver det kommer Morgan att berätta om hur livet som SHL domare är.