Styrelsepresentation Henrik Johansson ledamot

Möt Henrik Johansson i artikelserien om Trojas nya styrelse.

Vem är jag?
Henrik Johansson, är 44 år och bor i villa i Ljungby tillsammans med min Sambo Charlotte. Vi har barn båda två men inga gemensamma.

Har ett förflutet i Troja där jag spelat från ungdomsåren hela vägen upp till A-laget. Gjorde en säsong i A-laget 95/96 och därefter tre säsonger i Värnamo. Även spelat TV Pucken vilket jag var med och vann.

Efter ishockeykarriären så lämnade jag ishockeyn och har lagt min lediga tid på att vara tränare för mina två barn i Ljungby IF samt Ljungby innebandy. Jag har varit ifrån IF Troja Ljungby sen jag la av ishockeykarriären på grund av olika anledningar men fick förfrågan inför förra säsongen om att bli ungdomsansvarig i föreningen, vilket var roligt. Har varit med i föreningen ett år nu och det har varit mycket att sätta sig in i men väldigt kul. Genom min funktion sitter jag även med i IF Troja Ljungbys styrelse som representant för ungdomssidan.

Vad kan jag tillföra?
Genom att ha varit ifrån föreningen i ca 20 år så hoppas jag kunna komma in med lite andra tankar än de som är ingrodda i väggarna.
Har även varit delaktig i andra föreningar i kommunen och fått erfarenheter från dem.

Vad har jag för förhoppningar?
Jag hoppas kunna vara en länk mellan lagen och föreningen. Kunna hjälpa lagen samt framföra förbättringsförslag för att föreningen ska kunna utvecklas. Hoppas även att vi ska kunna få in en positiv bild av ishockey och föreningen IF Troja Ljungby för att kunna rekrytera fler tjejer och killar till att börja spela ishockey.

Finns det några frågor finns jag alltid tillgänglig på epost eller telefon