Styrelsepresentation Håkan Larsson ny suppleant

Möt Håkan Larsson i artikelserien om Trojas nya styrelse.

Vem är jag?
Håkan Larsson 52 år boende i Brusarp, Nöttja tillsammans med fru Anni och sonen Malte. Vi har även 2 döttrar som är utflugna för studier i Göteborg och Växjö!

Till vardags VD för Emballator Lagan Plast AB och har de senaste 10 åren följt årskull -03 som ledare/tränare. Jag har ett förflutet som spelare i Troja där karriären började i tältet på Lagavallen som låg ett slagskott från hemmet! Fortsatte genom pojk- och juniorlag för att sedan göra ett antal A-lagssäsonger i Rydaholm och Värnamo. När tid ges deltar jag även i Troja Veteranernas aktiviteter!

Vad kan jag tillföra?
Jag känner att jag kan föreningen bra! Allt från Tre Kronors Hockeyskola (TKH), ungdom och även juniorverksamheten. Samtidigt har många timmar lagts i hallen vilket skapat ett brett kontaktnät inom klubben som jag tror kommer stärka styrelsearbetet! Jag känner även att min yrkeserfarenhet kombinerat med personlighet skall tillföra utveckling i såväl föreningen som dess styrelsearbete.

Vad har jag för förhoppningar?
Jag kommer jobba för att förtydliga roller och ansvar samt skapa en stabil och positiv verksamhet som växer sig starkare både ekonomiskt och sportsligt! Vi behöver jobba med kommunikationen både internt och externt så att insatser läggs på positiv och kreativ utveckling, här måste vi alla bli bättre och snabbare. Jag anser att hela föreningen är viktig i allt från TKH till supportrar och förhoppningen är att vi alla skall dra åt samma håll.

Genom en bred ungdomsverksamhet som är en förutsättning till att vi får stor andel spelare från de egna leden så skall Ljungbys stolthet med stabilitet förflytta sig uppåt i hockeysystemet där vårt redan starka varumärke IF Troja-Ljungby stärks ytterligare.

Vi skall också vara stolta och nyttja vår fina Arena som ger oss härliga hockeyminnen framöver, allt från ungdomscuper till landskamper där alla är välkomna!