Forward nummer 13 klar

Som tidigare rykten pekat på har Troja-Ljungby letat efter ytterligare en forward till truppen. Nu är det helt klart att den platsen tas av 26-årige Sebastian Hansson. En Malmökille född -93, som tillbringat sina fyra senaste säsonger i norra Sverige.

-Efter flera säsonger i Kalix, ville Sebastian komma tillbaka söderut och vi har fått bra referenser på vilken typ av spelare han är, säger sportchef Daniel Håkansson. Han är en rivig, tuff forward med right-fattning, som spelar med en hel del kraft. Han hade egentligen ett gällande 2-årskontrakt med Kalix, men det avtalet är löst nu, avslutar Daniel Håkansson.

Vi hälsar Sebastian Hansson varmt välkommen till Troja-Ljungby.

https://www.eliteprospects.com/player/25091/sebastian-hansson

Och därmed är truppen som startar säsongen 19/20 helt spikad och klar.

2 Målvakter: Ragnewall, A. Svensson
7 backar: Nielsen, Fransson, Trucken, Linus A, Kevin K, Edström, Ernstig
13 forwards: Sjögren, Felix W, K. Olofsson, W. Romfors, V. Romfors, TT, E. Henriksson, Emil Ericsson, H. Olsson, M. Elfström, Öhman, Åkesson, Sebastian Hansson.

På onsdag, torsdag och fredag denna veckan, kommer hela truppen att återsamlas för fystester mm. Och på måndag nästa vecka är det så dags för den första isträningen.

Första hemmamatchen blir mot det danska laget Herlev på onsdag den 21/8. Missa inte vår spelarpresentation innan matchstart utan boka redan nu in den i kalendern.