Tor Immo fortsätter vara Trojan

Tor Immo klar för nästa säsong.
Diskussionerna med spelarna är i full gång och första forward att förlänga är Tor Immo som valt att spela i Trojas dräkt nästa säsong.
Tor som anslöt till laget redan gångna säsongen efter en väldigt framgångsrik höst i HC Dalen blev en frisk fläkt i play off matcherna och Kvalserien som följde.

-Kul att få jobba med Tor ytterligare en säsong. Jag tycker att han visade direkt att han har skillsen till att kunna bli en riktigt bra spelare, säger tränaren Pelle Svensson. Jag tror det var enormt lärorikt för Tor att vara med ett litet snäpp högre upp och visade också längs vägen att det finns mycket mer att hämta ur honom, vilket vi såklart ska försöka bygga vidare på, menar Svensson.

-Han har ett skönt driv i sitt spel, där han har en rakhet och är oöm. En modern hockeyspelare som jag ser kommer att kunna ta en stor roll i vårt lag till nästa säsong.

Troja hälsar Tor (som pendlade från Jönköping under våren) välkommen till Ljungby i sommar, och ser fram emot att få se nr 11 trycka dit några viktiga mål under säsongen 16/17.

tor_immo_600px