Försäsongen 2019-2020

Då har vi helt klart med hur A-lagets försäsong kommer att se ut.

Jag är nöjd med upplägget och kvalitén på motståndet. Vi kommer att få väldigt bra motstånd och möta lag med intressanta kopplingar till Troja-Ljungby, kommenterar Daniel Håkansson.

Cupen i Tingsryd blir en bra start på säsongen, med möten mot Hockeyallsvenska lag som garanterat kommer väcka känslor. Eller vad sägs om Tingsryd, Karlskrona och Kristianstad…..?

Efter det har vi vår hemmapremiär med spelarpresentation av årets spelartrupp. Detta blir mot danska laget Herlev Eagles. Ett lag som har en viss Alexander ”Flash” Lindqvist-Hansen som nyförvärv. ”Flash”, som var en stor publikfavorit i Ljungby Arena, med sina fyra säsonger och över 200 matcher i Troja-tröjan. Bara det är värt att kolla in………….

Veckorna efter väntar två tuffa bortamatcher mot Kalmar och Pantern, för att sedan ha två raka hemmamatcher mot Vallentuna och Nybro. Vi tackade ja till att möta ett Vallentuna på genomresa och vi kommer under den matchen att låta flera juniorer få visa upp sig och känna på seniorspel, säger Daniel Håkansson. Dagen efter blir det ett hett försäsongsmöte med seriekonkurrenten Nybro. Ett Nybro, som i år tränas av Mikael Tisell och där flera Troja-bekantingar finns med i laguppställningen. Målvakten och Troja-produkten Robin Johansson. Förra säsongens Troja-spelare, Alfred Andersson och Hampus Andréen, samt även backen Rasmus Johansson, som spelade i Troja-tröjan senast säsongen 2016/2017.

Vi avslutar sedan försäsongen med en hemmamatch. Det blir en bra genomkörare och fredagsmatch mot Tingsryd. Sedan är det full laddning mot seriepremiären, avslutar Håkansson.

Framåt Trojaner!

Schema:

31:e Juli – 2:e Augusti, Onsdag-Fredag: Återsamling med testdagar.
5:e Augusti, Måndag: Ispremiär.

16:e – 17:e Augusti, Fredag-Lördag: Cup i Tingsryd. (Tingsryd, Karlskrona, Kristianstad)
21:e Augusti, Onsdag 19:00: Hemmapremiär Herlev Eagles, med spelarpresentation.
24:e Augusti, Lördag 16:00: Kalmar borta.
31:e Augusti, Lördag 16:00: Vallentuna hemma.
1:e September, Söndag 16:00: Nybro hemma.
6:e September, Fredag 19:00: Tingsryd hemma.

Seriepremiär lördag 14/9 kl 18.00 IF Troja-Ljungby –  Tranås AIF

Schemat är preliminärt och vi reserverar oss för ev. ändringar.