Förlängd låneperiod för Rajala

Förlängd låneperiod för Rajala

Troja kan glädjande berätta att inlåningen av Juuso Rajala från det tyska andraligalaget Dresden kommer att fortsätta. Under gårdagskvällen förlängdes överenskommelsen till att sträcka sig till och med den 12 januari vilket gör att Juuso representerar Troja åtminstone de fyra första matcherna i januari.

-Korrekt, säger tränaren Pelle Svensson. Sedan Juusos första matcher här har vi haft ett jäkla driv i laget, med ganska bra resultat som följd. Större konkurrens och en annan hierarki har varit bra för gruppen. Under denna period har vi också fått se en allt bättre spelare i Juuso efter hand som han skruvat upp tempot och mot Södertälje gjorde han en riktigt fin match. Nu har vi ytterligare några träningar och matcher att känna på varandra vilket ger bra möjlighet för oss att lära känna Juuso samt en rättvis möjlighet för honom att göra ett ordentligt avtryck här hos oss, avslutar Pelle.

Rajala anländer under måndagskvällen till Ljungby och finns med i laget direkt på resan upp till Örnsköldsvik för match mot Modo på onsdagskvällen.