Ny spelare klar + förlängning

Carl-Johan Sjögren skriver 2 års-kontrakt med Troja-Ljungby.

Vi har idag även gjort klart med ytterligare en ny forward. Rutinerade Carl-Johan Sjögren ansluter till truppen. Den 27-årige stockholmaren har tidigare i karriären tillhört bl.a. Skövde. Han gick sedan till Pantern, där han var med om att spela upp Pantern i HockeyAllsvenskan och sedan gjorde han ytterligare en säsong där i HA. Efter det återvände han till Skövde som han spelat med i de senaste två säsongerna.

-Carl-Johan är en rejäl spelare med bra spelsinne och kommer tillföra laget tyngd och fränhet. Han tillför även ledarskap och rutin till vår ganska unga forwardssida, säger Daniel Håkansson.

Välkommen till Troja-Ljungby!

 

Anton Johansson förlänger med Troja-Ljungby.

Den 24-årige backen, som hade en stor utveckling under förra säsongen i HockeyAllsvenskan, har bestämt sig för att fortsätta spela i Troja-Ljungby även nästa säsong.

-Anton är en bra 2-vägsback, som förra året fick förtroendet att spela såväl boxplay som powerplay. Han hade sin bästa period ihop med Jonathan Nielsen, då även vi som lag spelade som bäst. Det har funnits intresse för Anton från HockeyAllsvenskan, men att han nu väljer att fortsätta I Troja-Ljungby är vi väldigt glada för, kommenterar sportchefen Daniel Håkansson.