Flash blixtrar vidare!

Flash blixtrar vidare i Troja

Dagens påskrift av ett nytt ettårs kontrakt för publikfavoriten Alexander ”Flash” Lindqvist-Hansen gör att lagbygget fortskrider och att det fylls på i truppen.

Flash som med sin energiska spelstil och uppoffrande karaktär har bland annat genom sitt spel i boxplay blivit en väldigt populär spelare i Ljungby Arena och många blir nog glada över att se honom även till nästa säsong. Just i momentet boxplay, där Flash ofta bildat forwardspar med Mattias Nilsson, har ju blivit något av en specialgren för Flash vilket också syns i protokollet då 3 av hans 6 mål kommer i boxplay. Med totalt 6 mål och 10 assist är det inte spelaren med högst produktion, men han är en av de högsta nivåerna vad det gäller hårt jobb och karaktär.

-Precis så, håller tränaren Pelle Svensson med om. Flash bidrar alltid med 100 % inställning och offervilja oavsett om det är träning eller match. En viktig egenskap som varje tränare vill ha i sitt lag. Flash är ju tillsammans med ett koppel spelare extremt vältränade och fokuserade på helheten, även här går han i bräschen. Dessutom en glädjespridare av rang och håller alltid fanan högt oavsett situation. En drömspelare att ha i gänget, det kan nog alla skriva under på avslutar Pelle.

Och då håller funktionärerna i utvisningsbåset på att olja gångjärnen, för med sina 77 minuter var Flash etta i den ligan och med tanke på engagemang och vilja så blir det väl ett eller annat tillfälle även nästa säsong på ”andra sidan” för nummer 64… 😉Flash