Alexander Edström som hämtades ”hem” igen från Halmstad inför förra säsongen, har gjort klart med två nya säsonger för Troja. Med en plats i toppen av den totala poängligan med 29 poäng fördelat på 9 mål och 20 assist har Alexander med avtryck visat att han kommer att tillföra Troja offensiv kraft från sin backplats framöver.

Alex Edström

Alex klar för två nya säs, känsla…?

-Den förlängningen är jag nöjd med! Alex har varit en av våra genomgående bästa spelare sett på de 43 matcher vi spelat och han ligger i topp på det mesta vad det gäller mål, ass och plus/minus (+15, redax anm.) En kreativt skicklig spelare som ligger bakom mycket vad det gäller offensiv kraft och spelet i Powerplay.

Hans roll i laget…?

-Alex är en av spelarna som jag tror och hoppas kommer att tillhöra den stomme som har burit och kommer att bära en stor del av den kultur som Troja står för vad det gäller träning, match och tradition, säger Svensson.

Redax frågar om lagbygget ska fortsätta i samma takt, dvs en spelare varje dag…? Svaret blir ett snett leende och sedan försvinner HeadCoach Svensson ngn stans in bland brädor och skruv i det som om några månader ska vara ett helt nyrenoverat Sunnerbohov…

Från Trojas håll ser vi framemot att från läktaren få följa den spelskicklige backen några år framöver i den nya arenan.