Dubbel säkring på Målvaktssidan!

Som Troja redan har meddelat så kommer målvakten Alexander Lindberg vara backup på plats i Ljungby i den händelse av att någon av Robin eller Johan skulle känna sig sliten, bli sjuk eller skadad. Lindberg som bor och jobbar i Ljungby är ett snabbt och enkelt alternativ och fullt tillgänglig eftersom Alvesta redan avslutat säsongen.

-Alexander har redan tränat med oss och var ju med en match när Robin var sjuk så det är inga konstigheter varken för honom eller laget. Han tränar med Alvesta någon vecka till denna säsong och därefter kommer han att finnas med på enstaka pass hos oss, bland annat i de målvaktspass som Martin Holst håller i säger Pelle Svensson.

Utöver Alexander Lindberg kan Troja meddela att Oskar Sehlstedt kommer att vara tillgänglig som backup vid eventuell långtidsskada eller andra händelser för någon av målvakterna. Oskar med meriter från Allsvenskan de senaste säsongerna har också avslutat sin säsong i och med att Nybro inte gick till Play Off. Oskar kommer att finnas i Nybro där han står stand by.

-När det fanns en möjlighet att skaffa både hängslen och livrem så var det ingen tvekan. Oskar är ju en välkänd målvakt på denna nivå som varit och nosat på Allsvenskt spel några säsonger i Oskarshamn och Asplöven. Jag är tacksam över att Nybro visade sig samarbetsvilliga och släppte Oskar när vi gjorde en deal med honom. Våra målvakter är informerade och saken är klar för alla parter att Oskar finns redo i Nybro där han jobbar. En deal som inte kickar in förrän i det fall Oskar måste komma hit, fram tills dess har vi ingen kostnad säger Pelle.

Och därmed är Troja rustat bakåt och förväntansfull inför kommande Play Off matcher!