Styrelsepresentation Christian Lüddeckens ledmot

Möt Christian Lüddeckens i artikelserien om Trojas nya styrelse.

Vem är jag?
Christian Lüddeckens, 47 år, är uppväxt och bor i Ljungby med sambo och två barn. Arbetar på ett av Sveriges snabbast växande IT-företag, Consid, där jag är VD för Ljungby kontoret och hjälper kunder med digitala strategier. På fritiden blir det mycket träning, året om oavsett väder, och helst i form av landsvägscykling. Har följt Troja sedan barnsben. Minns snurrdörren i istältet, men första riktiga Troja-minnet är en hemmamatch mot HV (1985) med Sutarn på isen.

Är involverad i ungdomsverksamheten i och med att sonen spelar hockey, U15 till hösten. Var även ledamot i Trojas styrelse senaste verksamhetsåret och har kommunikation som ansvarsområde, nu omvald på två år. Första året blev mycket av att lära känna verksamheten och en hel del arbete som kanske inte syns utåt alla gånger.

Vad kan jag tillföra?
Har god analytisk och strategisk förmåga och kan även omsätta insikter till handling. Är envis och är inte rädd att bryta mönster och kan därigenom bidra med energi och nytänkande.

Vad har jag för förhoppningar?
Ser framför mig att vi kan utveckla Troja som organisation och bli bättre på att ta tillvara på alla möjligheter som finns. Sist men inte minst att vi stegvis skapar bättre förutsättningar för verksamheten, så att Troja återigen kan bli ett allsvenskt lag att räkna med.