Center klar, Rundqvist ansluter

Ytterligare en center klar och truppen spikas

 

Med 14 forwards på plats, däribland 5 centrar, och då sedan tidigare 8 backar och 3 målvakter så är truppen nu komplett. 24 årige David Rundqvist med senaste klubbadress Modo ansluter till Troja i samband med ispremiären i början av augusti. Den spelskicklige centern med SHL-meriter i både Färjestad och Djurgården samt Allsvenska matcher i Karlskoga och Modo producerade i sin senaste säsong 25 poäng fördelat på 9 mål och 16 assist i Modo.

-En intressant spelare i bra ålder där vi både får rutin i och med 70 talet SHL matcher och 110 talet Allsvenska matcher samtidigt som vi fortfarande har en spelare med hunger av att vilja bli bättre och som strävar uppåt, kommenterar tränaren Pelle Svensson. David är en spelare med spelskicklighet och med ett skönt driv i åkningen som jag tror kan bli ett bra komplement till övriga centrar, en lagdel där jag för övrigt är nöjd över den konkurrens som vi får i och med denna signering.

-Nu stänger vi butiken och startar säsongen med denna trupp. På målvaktssidan har vi skrivit A-lagskontrakt med Jesper Eliasson som kommer att träna med oss i vinter, precis som han gjorde redan förra säsongen där han kommer att jaga på både Robin och Johan, avslutar Pelle.

David hälsas välkommen till IF Troja-Ljungby där han kommer att spela med tröja nummer 13.