Styrelsepresentation Arto Lassila vår nya ordförande

Möt Trojas nya ordförande. Den första delen i en presentation av Trojas nya styrelse.

Vem är jag?
Arto Lassila född i Rovaniemi i norra Finland 1963,alltså 56 år idag. Flyttade till Sverige som liten grabb först till Huskvarna några år därefter Trelleborg något år för att sedan landa i Ljungby. Började min skolgång i Ljungby så det har blivit 50 år som Ljungbybo.
Bor i villa på Pilfinksvägen i stan med min fru Maria och dottern Vilma som just nu studerar i Lund.

Har spelat pojk och juniorhockey i Troja upp till J 20. Varvade med Friidrott och provade lite av varje men det var spjutkastning som jag behärskade bäst. 59,10 är mitt personrekord det är också klubbrekord i Ljungby Friidrott.(1988. hoppas någon inom kort tar det). Dagarna går åt på ELTT som jag driver ihop med kollegorna Peter Wirkensjö och Peter Avertoft, spelar golf när jag får tillfälle.

Vad kan jag tillföra?
Har ett stort Trojahjärta och ett stort kontaktnät samt erfarenhet som ödmjuk ledare i vårt företag och inom andra föreningar. Som ny i styrelsen kan jag tillföra nya infallsvinklar och lyssna på alla som har ideér och synpunkter.

Vad har jag för förhoppningar?
Att vi når allsvenskan vad gäller A-laget och att vi kan fortsätta utveckla våra lag från knatte till ungdomslag på både tjej och killsidan. Att vi har en stabil ekonomi som gör att vi kan satsa på framtida sportsliga framgångar. Att förstärka klubbkänslan och utveckla klubbens värdegrunder. Tillsammans ska vi nå framgångar.