Tvåvägsbacken Anton Johansson stannar även han kvar i Trojas organisation för spel i Hockeyettan 2015-2016. Anton som inför förra säsongen var en ”hemvändare” igen efter en säsong i HV:s J20 lag, har idag signerat ett nytt ettårsavtal med Troja-Ljungby.

Coach Svensson…:

-Anton hade en jättefin höst där han i spelet kunde utnyttja sin skridskoåkning och sitt passningsspel, men i takt med att Trucken kom tillbaka efter sin skada och därmed ökade konkurrensen så blev det ett naturligt steg i takt med att speltiden minskades att Anton lånades ut till Halmstad som var i behov av backar vid det tillfället. Det sänder bra signaler om att man är beredd att göra mycket för att bli bättre, säger Pelle Svensson. Jag tror att Anton kommer fortsätta ta de kliv som vi vill att han ska göra och ser stora möjligheter att Anton ska vara en stöttespelare i ett backpar under kommande säsong.

Player Johansson:

-Förra året var min första riktiga Seniorsäsong. Personligen tycker jag att jag gjorde en bra första halva på säsongen, fram till jul, spelade mycket och trivdes bra med Edström. Men sedan kom det tillbaka några från skador och det tar lite tid att komma in i senior spelet, så jag fick inte spela lika mycket. Blev utlånad till Halmstad och där gick det väldigt bra, tror förra säsongen va nyttig, komma in i senior hockeyn osv… Men känner mig som en bättre spelare och denna säsongen ska jag kriga för att få spela hela säsongen!

Då ser vi inom Troja-Ljungby fram emot att få följa tröja nummer 6 även i den numer halvt rivna arenan…

Trevlig helg önskar Redax…!