Alfreds säsong definitivt över

Det är med besvikelse som IF Troja-Ljungby meddelar att säsongen för centern Alfred Andersson är slut. Den efterhängsna förkylning som ”Affe” burit på visade sig vid läkarbesök under helgen vara körtelfeber vilket innebär att han inte hinner komma tillbaka före säsongen är slut.

-Tyvärr är det så, bekräftar tränaren Pelle Svensson. Affe ringde mig i helgen efter att vi blivit klara för Kvalserien och berättade det. Han var såklart otroligt besviken, framförallt med tanke på hur säsongen varit i övrigt för honom med stök med axeln och så vidare. Men nu får han istället se till att bli frisk i lugn och ro och vara med och stötta laget istället innan han börjar bygga upp sig för kommande säsong. Inledningsvis har Affe fyra veckors helt i vila innan han vet mer, avslutar Pelle.

Efter att ha skadat sin axel och i januari fått besked om att säsongen kunde vara i fara vid operation så vändes det till en ganska snabb comeback under februari då det visade sig att axeln självläkt rätt. Nu är dock säsongen definitivt över och Troja tackar Alfred för sina insatser, önskar honom ett stort krya på sig och förhoppningsvis ett på återseende till hösten!