Alfred opereras – borta resten av säsongen

Alfred opereras – borta resten av säsongen


Smällen som Alfred åkte på i bortamatchen mot Lindlöven visade sig vara värre än man först befarat och nu visar det sig att han tvingas till operation för sin axelskada.
Efter att ha varit så pass bra att i veckan där han tränade fullt så slogs skadan upp igen i hemmamatchen mot Kristianstad och det är nu konstaterat att operation är nödvändigt omgående. De första prognoserna pekar på att rehabiliteringen tar så pass lång tid att säsongen hinner ta slut innan Alfred är färdig.

-Grym tungt, först o främst för Affe som hade mått bra av att få dessa matcherna här i Allettan. Han har ju verkligen tagit kliv denna säsongen och jag är ganska säker på att han skulle tagit nästa kliv i sin utveckling och hockeytrappa med laget när vi snart går in i slutskedet av Allettan, säger tränaren Pelle Svensson. Givetvis också tungt för laget som i och med Alfreds skada blir en centerplats kort i truppen, fortsätter Pelle.

-Nu är vi ganska aktiva vad det gäller att ta in en ersättare för Alfred och vi har krokar ute på olika håll och sonderar terrängen. Visst är marknaden riktigt tunn, men förhoppningsvis kan vi hitta en ersättare inom kort. Att vi är tvungna och kommer att ta in en center är ett måste i detta läget, avslutar Pelle.

Troja önskar Alfred lycka till med operationen och hoppas att rehabiliteringen går så snabbt och bra som möjligt.

Alfred