Åkesson fortsätter även han

Åkesson har kritat på.

Med sina 14 mål, 29 målgivande passningar och totalt 43 poäng på 45 matcher var Mattias Åkesson på andra plats i Trojas totala poängliga den gångna säsongen.
Att få ”Åkes” signatur på ett kontrakt hade såklart hög prioritet vilket nu också är avklarat. Idag signerades nämligen ett nytt ettårs avtal mellan Åke och Troja.

-Åkesson har ju en stor roll i vårt lag rent poängmässigt och jag är såklart väldigt glad över att han förlänger sitt avtal. En superkille att ha att göra med och såklart en riktigt bra spelare för oss. Jag är nöjd över att Åke väljer att jobba vidare tillsammans med oss i tron och med målet att vi ska bli ytterligare bättre den kommande säsongen, säger Pelle Svensson.

Mattias med nummer 25 börjar ju tillhöra trotjänarna i Troja med över 400 matcher i bagaget och står fortfarande mitt i en karriär med bra prestationer år efter år.

-Ja det tycker jag verkligen. Åke har ju bland annat två säsonger med 40+ i poäng bakom sig och det är såklart ett bevis på kvalitet, även om jag är övertygad om att vi kan plocka ut mer av honom, tillägger Pelle.

Troja tackar för den signeringen och följer Åkesson mot 500 med glädje och förväntan…