Startsida Föreningen A-laget Junior Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Sportchefens hörna
2012-08-01

Justin Kelly comeback i Troja!

Jerry_Andersson200px

Vi spetsar till truppen i samband med isstarten och det är med bekantingen och strategen Justin Kelly som representerade oss säsongen 02/03 och då gjorde succè.


Mattias Nilsson fick ett ledband i vristen skadat i samband med barmarken för en vecka sen. Vid samma tid fick vi indikationer på att Justin vill återvända till svensk hockey och IF Troja-Ljungby var för hans del ett bra alternativ. Vi har sen fjolårets säsong slutade eftersträvat ytterligare skicklighet i spelet och varit tydliga med förvärven Rob Dowd, Henrik Eriksson och Florian Iberer bl a och det förstärks ytterligare med en idag rutinerad Justin som de senaste sju säsongerna gjort oerhört bra ifrån sig i bl a Tyskland. De två senaste säsongerna i DEL med spel i Krefeldt och Dusseldorf. Fjolårets säsong spolierades en del med skador men han är idag  fullt återställd och i bra fysisk form.


Vi får en klasspelare som är högerskytt och mycket bra i power play. Passningsspelet håller hög klass, dessutom en stark tekare. Att vi känner Justins personliga egenskaper vägde också in då vi valde denna rekrytering. Avtalet gäller först och främst över två månader där bägge parter har rätten att säga upp avtalet om det av någon anledningen inte passar. Vid en fortsättning så är vi överens om villkoren. Justin ansluter till vår trupp på söndag och är med på vår spelarpreseentation måndag 18.30 i Sunnerbohov, missa inte detta !


Hockeyskolan har varit igång sen i söndags och det är ett fantastiskt engagemang som ledare och barn bjuder på. I eftermiddag gästar Edmonton Oilers Magnus Pääjärvi Svensson skolan och är bl a på is en stund samt autografskrivning.


 

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com