Praktikant hos Troja Ljungby

Mitt namn är Edvin Keresztes och jag går på Sunnerbogymnasiet i Ljungby. Just nu läser jag andra året på Ekonomiprogrammet med inriktning juridik. Jag är mycket nöjd med min linje och trivs som handen i handsken.

Vi på programmet har fått möjlighet att under vecka 7 få komma ut i arbetslivet och praktisera. Jag funderade inte länge innan jag tog kontakt med IF Troja Ljungbys kanslichef Jan-Inge Åkesson. Till min glädje meddelade han att jag absolut kan få jobba på kansliet under veckan.

Varför har jag då val att praktisera hos en sportförening? Jo, eftersom att jag i framtiden vill jobba inom sportvärlden i någon form exempelvis som klubbchef/sportchef. Detta är ett perfekt sätt för mig att både testa på hur det är och vad som krävs för att styra en klubb samtidigt som jag får en inblick i vårt lokala hockeylag som ju faktiskt spelar i Sveriges näst högsta hockeydivision.

Jag har sett fram emot min praktikvecka länge och nu är den äntligen igång! Jag tackar Troja Ljungby för sitt engagemang och för att de låter mig praktisera hos dem.

Forza Troja!