6 forwards förlänger med Troja Dam !!

Johan Lindh och Morgan Johansson har gjort klart med hela 6 forwards från föregående års trupp.
Vi är otroligt glada att dessa tjejer vill spela kvar i föreningen. En del av dessa spelarna har varit och tränat med SDHL klubbar och saknar inte anbud, säger en glad Johan Lindh, huvudcoach i Troja Dam.

Elin Svensson gjorde 26 poäng på 17 matcher i grundserien. Hon är en riktig power forward och har verkligen framtiden för sig. Vi passar också på att gratulera Elin som blev uttagen till U18 landslagets första camp i Norrtälje 23-27/5.

Sabina Martinsson, tuff och snabb spelare som alltid ger allt. Vi hoppas på att få fart på Sabbes målskytte också säger Johan.

Anna Johansson Modig, är nu färdigutbildad som Polis och kommer att kunna träna mera. Kommer att bli hur viktig för laget som helst.

Maria Lindberg, en av Sveriges tre bästa 03or. Oslipad diamant……

Ellen Nyström, egen produkt, nyss hemkommen från Bolzano där hon gjorde det riktigt bra mot tufft motstånd. Har haft otur med skador men vi får försöka hålla henne skadefri så blir hon super farlig säger Johan.

Elin Lönnetun blir bara bättre och bättre och kommer säkert att kliva in i rollen som en hårt jobbande forwards som motståndaren inte skall älska.

Vi kommer att jobba vidare med en hel del namn. Praktiska saker, såsom jobb och bostäder, skall lösa sig och vi hoppas att näringslivet verkligen ställer upp, så kommer vi inom kort kunna landa in några till avslutar Johan Lindh.