#6 Anton Johansson 200 matcher och Trojaskölden 2017

Björklöven hemma 27/12, blir årets Trojaskölden-match.

#6 Anton Johansson har nu kommit upp i 200 tävlings-matcher i Troja-tröjan och det kommer vi att uppmärksamma på onsdag. Men inte nog med det, vi kommer även passa på att dela ut Trojaskölden som i år går till just Anton Johansson.

Troja-Ljungby vill hylla och uppmärksamma Anton nu på onsdag den 27/12 mot Björklöven. Och kommer då ha en ceremoni innan nedsläpp.

Han har nu varit med 5 säsonger i A-lagstruppen och han har år efter år tagit steg i sin utveckling. Denna säsongen har han även blivit en stabil bra allsvensk back, såväl offensivt som defensivt.

Trojaskölden utdelas årligen till aktiv spelare i A-laget som varit ett föredöme både på och utanför planen, har uppvisat ett stabilt och bra spel under säsongen samt varit verksam i klubben i minst 5 år.  Trojaskölden kan endast erhållas en gång. Trojaskölden har delats ut årligen sedan 1949.

Vi har även bjudit in alla tidigare vinnare av Trojaskölden till restaurangen. Så passa på att träffa gamla Troja-profiler och boka bord via restaurang@troja-ljungby.com eller ring 070-517 0370.

Kom och hylla Anton och se vår viktiga match mot Björklöven.