5 nyförvärv

Nu är hela fem nyförvärv klara till Troja. Johan Lindh och brodern Martin ligger inte på latsidan när det gäller att förvärva spelare till Troja dam. Två backar och tre forwards är nu klara.

Fyra av dessa är juniorer som kommer att få kriga om platserna i vinter myser Johan.

Mira Markström från Hv71 en stor spelare som kommer att få kriga om center platserna hos oss, mycket smart men behöver rutinen från seniorspel och det kommer hon få chansen till i vinter.

Filippa Jonason forward från Rydaholm, kommer att ingå i träningsgruppen och kommer matchas in lugnt och fint mot rätt motstånd säger Johan Lindh

Mira Ljungåker back från HC Dalen, liten i växten men stor i spelet. Smart spelare som har hur mycket hockey i sig som helst. Har tränat en del med Troja i vinter och kommer vara med och kriga om back platserna.

Sara Lundqvist back Halmstad, stor och välbyggd spelare. Behöver seniorspelet och kommer säkert få visa sig i Trojas match dress.

Sist men inte minst kan vi presentera en spelare från Linköping, Maja Sandberg. En spelare som gått igenom LHC’s hockeygym och kommer att flytta ner till Ljungby 1 juli.

Maja är en smart center som kommer fylla luckan av en del tunga namn som försvunnit.

Vi är mycket glada att Maja valde Troja och ser henne som en given spelare i tre linor.

Nu behöver vi en tre fyra spelare till för att fylla luckorna från förlusterna, men det ser ljust ut och vi har några riktigt spännande spelare på gång in. I helgen kommer en på besök och skall bekanta sig med Ljungby så håll ögonen öppna, avslutar en leende Johan Lindh.